Våran lilla håla...

 ♥ Björklinge Lund

Lilla byn med 17 hus dom flesta röda med vita knutar men oxå ett och annat gult och tegel hus finns. Här finns nästan allt, bankmannen som är bonde på fritiden, arbets narkomanen, katt männiksor, hund människor, dom med adhd, dom ensam stående, dom pensionerade, dom man aldrig ser till mm mm mm.
 
Här börjar den ena grannen klippa gräset sen tar de inte mer än ett par timmar så har halva byn varit ute och klippt gräset. En granne börjar med rabatten på våren sen är nästan alla på väg till blommsterhandeln.  
Mellan klockan 8 och 9 är de hund timmen. På de 17 hus som finns i lilla byn så finns de 10 hundar, dvs mer hundar än barn.

Alla håller koll på alla och man vet vilka man ska prata med för att få höra det senaste. Vem som har legat med vem, vilka som ska skiljas, vilka som ska flytta, vem som inte betalar väg avgiften, vem som ska ha barn mm mm.
 
På våren och hösten har vi "pubb kväll" då alla grannar är inbjudna men oxå dom från dom andra små byarna i svängen. Dvs alla som bor på lilla vägen mellan Lund och Gränby. Vissa är stående och kommer varje gång och dricker samma sak och blir lika fulla. Men huvudsaken är att vi har de kul ihop och de har vi.

Det planeras ganska många hus byggen runt om här nu och de ska bli riktigt kul och se hur det blir här våren 2011.

Jag älskar den här byn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0