hej hej

Jag vet de va SKIT länge sen jag skrev nått här men den senaste tiden har de varit lite fullt. Har legat sjuk i 1½ vecka tex.

Så vad är de senaste då kanske, jo vi har fukt skada i källaren kanske tom möggel... Såååå så fort vi kan blir de uppgrävning runt huset JÄTTE roligt....

Idag har de varit lugnt. Ska med Nisse till vet snart och sen blir de personal möte.

Ähhh va fan jag är ingen bloggare... ses sen kanske...

...

Kunde ha släppt allt och bara gått, ha utforskat andra områden, leva ett helt annat liv, tro mig jag ville så gärna just den där sekunden. Men så kom verklighetens över mig som ett slag i ansiktet. Jag höll masken, stannade kvar och insåg att allt bara var en drömm. Ingenting hade kunnat vara bättre...  I ett annat liv...

Idag har jag syndat...

Idag har jag syndat,
 tänker inte berätta med vad, men de är illa... Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha för mig idag. Kom hem från jobbet vid 9 typ och sen då. Hundarna har varit ute och sen då... Visseligen är de snart tv tajm :) 3an 10.20 Våra bästa år 11.15 top model 5 och efter utslagningen byter jag över till 4an 11.55 & 12.25 Hem till gården. Byter man direkt efter utslagningen kommer man in i pausen innan part two.

Jobbe jobbe.
Den här veckan har jag jobbat måndag dag, tisdag natt och ska jobba torsdag ABC dvs 08.00 till fredag 08.00 och sen dag fredag. Så från torsdag klockan 8 ska jag vara på jobbet i 33 timmar :) Men sen är jag ledig ett par dagar. har för mig att jag jobbar fredag söndag nästa vecka :)

Annars då,
jo allt rullar på som vanligt. De vart dock inget hus köp för oss nu i höst. Vi fick inte riktigt ihop de med allt. Men i vår tar vi nya tag. Vi är dock LITE oense på vad de blir för hus. Niklas vill gärna ha ett nytt hus så han slipper renovera nått själv och så vill han ha en ganska stor tomt som hällst ska se ut som en golfgreen. Själv vill jag ha STOR tomt med lite sten och lite buskar och lite träd, lite lull lull helt enkelt... Men iofs, får han sitt nya hus kan jag få min tomt :) MEN. de måste finnas nått mindre hus på tomten där jag kan ha hundgård och höns hus osv... Gärna trä grindar in på gården... Hmmm hur ska jag hitta detta?!?!?! HELP!



Nej nu blir de annat.
Puss och kram på er.

Me ♥ u loooooooong time.


RSS 2.0