sms

Ha ha ha ett sms från Carro för några dagar sen; " Det var en snigel som hette Sofie men sen vart hon överkörd av en arg Carro ". Jag tror att mina vänner gillar mig... eller ;) Med detta måste jag tillägga att det var lönings dag och jag och Carro skulle upp till Gränby.


Ja just. 118 118 helt underbart. Jag och Carro har nästan bott i skogen i höst, runt 12 kassar med svamp vart det. Vi är duktiga vi. Måste berätta om en gång när vi en gång var på väg ner till bilen efter en 3 timmars runda. Då två jägare kom i sin lilla fula bil där på grus vägen mitt i skogen och på pekade att hundar fick man minsann inte ha lösa i skogen bla bla bla. Vi vart väl lite smått griniga och tyckte att dom inte alls behövde jaga i våran nyhittade älskligs skog. Vi gick och funderade i många dagar vilka djur de var jakt säsong på men kom inte fram till något bra alls. Några dagar senare skulle vi ut i skogen igen, då kom 118 118 till användning. 

Vi - " Vilka djur är det jaktsäsong på i Uppsala området just nu? "
118 118 - " Hej! Just nu är de jaktsäsong på bland annat fasan, fälthare, grågås, gräsand, grävling, iller, kronhjort, kråka, kaja, skata, mård, nötskrika, rödräv och vildsvin. Ha en bra dag önskar Eniro. "

Med detta svar på telefonen börjar jag undra lite. Om min hund skrämmer något djur ute i skogen, kan han inte göra samma skada då isf på våren, och varför dessa regler just nu, är de för att min hund inte ska bli skadeskjuten eller vadå?!?!? Men vad skulle min hund då likna av dessa?!?!? Ja man undrar ju en sak, kan inte jägaren se skillnad så ska han nog inte jaga då heller!


Ett annat roligt sms jag har fått de senaste dagarna är  " Idag är de den internationella knäppskalle-dagen! Skicka detta jobbiga medelande till en störd kompis, recis som jag gjorde. Jag bryr mig inte om ifall du slickar på fönster, åker med speciell buss eller okontrollerat kissar på dig... Du sprider solsken runt dig, du är helt jävla speciell! Dagens medelande är; Livet är kort, bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le......... " Ingen komentar från min sida.




Hej och tack för mig !


RSS 2.0