Tänk om man fick vara liten igen.



Allt hade varit så mycke enklare om man fick vara liten igen. Tänk att inte veta vad kärlek är och tänk att ha en pojkvän som man ena dagen tycker om och andra dagen har bytt ut mot en annan utan hjärte sorg. Allt var mycket enklare när man va liten!


Jävla piss dag...

Dagen började så där och sen vart den bra och sen vart den piss och sen vart den okej och sen vart den piss igen... Och nu är jag för trött för att tänka på nått... morr. Låt en dag komma som är bättre än denna tack!

If your not the one...


Do You Like Waffles?


Put the Lime in the Coconut...


...


dead by april !


Innebandy

Spelade innebandy match i helgen mot Björklinge. VI VANN!!!! Bara en liten tråkig sak. i 3 halvlek skulle jag in då de va 10 minuter kvar. Jag hoppa över sarien och sprang 3 meter och sen sa de pang i min vad. De var bara att hoppa av planen igen, jätte roligt. Sen kom värken och svullnaden. Och nu har jag varit hos läkarn...

Nej men visst! muskel bristning i vaden --> stappla fram med krycker, inte köra bil, sjukskriven i 2 veckor och ingen mer innebandy för mig i vår. HELT underbart! :,( Jag kommer blir GALEN inte minst på att jag inte kan träna med mest av allt att jag inte får köra så mycke bil. Hur FAN ska de här gå. suckar jag är med andra ord fast i mina föräldrars hur i sunnersta med mina föräldrar och deras rutiner och två hundar. Jag kommer avlida!

puss

försyld less ensam och uttråkad !

Jätte roligt jag är dunder försyld och jag ska spela match i morn. JÄTTE bra eller inte. Kanske skulle ha hoppat över träningen igår, men men...

less på de mesta just nu. Är tillbaka i mitt barndomms hem i samma gamla säng jag hade när jag var 14, tills jag får min egna lägenhet... när nu de händer! Känner mig ganska ensam och övergiven, är man är van att ha någon där så blir de VÄLDIGT tomt när denne inte finns där längre.

Är sjukt rastlös fast att jag har 0 ork i kroppen... Kanske ska gå och sova ist.

Naken ensam och rädd

Någon som vill byta ?

Fortfarande hundvakt åt Milla, och nu ska hon till att löpa. Bamse är över lycklig men inte jag. Har liksom glömt bort hur de va att ha en tik och en hane hemma. Je je blir nog bra med de med. Någon som vill byta ?

Pengar... ett stående problem för mig. Finns ALLTID för lite av det. Nu idag är de den 2a och jag e så gott som pank *weee* kan bero på att jag jobbade så fruktansvärt mycke i dec. hela 980:- i lön. Någon som vill byta ?

Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder på Bamse och Milla när dom låg och kollade på "mannen som talar med hundar" igår, men de får bli senare det. 


I dag har jag / ska jag.
[x] Dammsuga - check!
[x] Torka golv - check!
[x] Diska - check! 
[x] Tvätta -
[x] Sortera in kläder - check!
[x] Laga mat - check!

helt slut men nu har jag varit duktig ler


RSS 2.0