Vintern är här på riktigt !

I natt har det snöat kan man säga. Har plogat nu i 30 minuter och jag har väl hälften kvar. Men inte nu! Är helt slut i kroppen. Bamse var helt överlycklig och det var svårt att få med han in igen. Fick faktiskt riktigt dåligt samvete då jag vet hur mycke han älskar snön. Ska snart ut igen, Bamse taktik vilar på mattan i halen och snarkar högt.  


Fick Bamses provsvar idag, han har blodgrupp (-) dvs. att han kan ge blod till alla andra hundar oavsätt om dom har (-) eller (+). Alla andra prover dom tog var oxå jätte fina. Så nu är min lilla fjant blodgivare på riktigt *ler stort*


Måndag igår dvs träning. Kände mig seg igår men hoppades på att de skulle gå över till träningen men icke. Kände som jag försökte springa men kroppen stod bara still och allt gick i "slow motion". När det var en kvart kvar av träningen så tok orken i kroppen helt slut så jag va tvungen att sätta mig ner. Skulle inte förvåna mig om de är så att jag håller på att bli sjuk nu :( Lagom till jul och allt ! Kanske favorit i repris i år :S Förra året 2 dagar före julafton låg Niklas i vinter kräk sjukan och dagen efter var de min tur. Tråkig jul afton efterson jag inte kunde äta nått av den goda maten :(


Ska försöka ta lite kort när jag går ut nästa gång. *puss*

Bamse

Hade tid klockan 8.00 hos vetrinären i morse och självklart försov jag mig *suck* 7.20 ringde telefonen och då vart de brottom. 8.15 kom vi in. Lille man skötte sig JÄTTE bra. Han fick en halsduk "jag är blodgivare" och en 12 kg säck hund mat. Jag är så stolt över lilla hjärtat :)





Hos vetrinären 8.00 med Sotis.

Folk är ganska roliga med sina djur.
Jag kom först in med syrrans katt Sotis som skulle in och kastereras, märkas och vac.
Efter mig kom.
* Ett medelålders par med sin Rottis tik, hunden ville inte gärna vara där men okej för att matte ville de.
and then...
* Ett äldre par med sin Silky terrier, hunden ville bara sitta i mattes knä och muttra.
and then...
* En kille med sin Schäfer tik, hon var väldigt cool och la sig ner direkt.
and then...
* En kvinna med hennes totalt ouppfostrade Cocker, hunden gick vart den ville för att lukta och hon bara följde efter och flina. Detta tyckte inte Silkyn speciellt mycket om så hon satt och muffade, men de strunta cocker kvinnan i.
and then...
* "katt gubben" kom in med en katt från föreningen samvetet, han satte sig ner och pratade, med en engelsk brytning, med damen med silkyn. Han pratade om föreningen och katten. De var som att han försökte plasera om katten inne i vänt rummet.
and then...
* "Stora killen" kom in med en liten kaxig & skällande jackrussel. Hunden stod och skällde på den svarta cockern medans den "stora killen" försökte anmäla in hunden i luckan. Sedan trängde sig ner på stolen mellan "silky kvinnan" och "katt gubben" med en skällande hund i famnen. Trotts att de fanns nästan 20 stolar lediga runt om i rummet. Silkyn var inte ett dugg glad och satt och muttra.

8.30 ropade dom upp mig. Tack gode gud för de!


Och i morgon är de väl samma visa igen. För då ska Bamse in och kolla om han kanske kan bli blodgivare. Vad är de jag har gett mig in på!!!

stackars förstärkare

Så nu är Micke här, han har fixat internet så de funkar som det ska och nu har ljudet kommit igång till tven, dock inte som de ska riktigt så de måste in förskaffas en ny förstärkare... *suck* Och jag passa på att flytta sofforna i vardagsrummet så nu står dom som dom ska :)

puss & kram

Maria, hoppas du kommer i morn :)

fredag kväll...

Nu sitter jag här i soffan och hejjar på. Niklas har köpt ny tv och 4 nya spel till playstationet. Nej nu måste jag hjälpa till här. Niklas får inte in ljudet. 

1 timme och 15 minuter senare...
Så där ja nu har jag räddat både tv och tvspel från att flyga ut genom förnstret... De vart en tripp till MAXI och sedan ett samtal till snälla Micke som kommer hit och kollar in problemet. Hoppas han kan lösa problemet kan bli dyrt annars ;D

Nej nu ska jag fajtas lite *weeee*


Innebandy

Så va man hemma igen då. Har tränat, synd bara att det inte var så många som kom :( . Det var jag, Emmelie och Fanny. Kanske inte en sån stark trupp som man skulle vilja men vi körde på i 50 minuter iaf :) Var ganska skönt att bara springa och skjuta lite. Nästa som händer är titta på lagets match på söndag och sen träning måndag *hoppas*. Skulle vara skönt att komma igång ordentligt så fort som möjligt så man kan börja spela matcher själv oxå...



Så vad har jag haft för mig idag då?
- kollade farmors tv boxer och kom fram till att jag måste köpa en ny till henne tills i morgon.
- Handlat en massa grejer till A:s lägenhet.
- Rivit ner en massa tapeter.

Man kan ju tro att man har en massa tid över när man är ledig från jobbet... men icke !
Nej nu ska jag kolla klart på NCIS och sen sova !

Torsdag.

En helt vanlig torsdag, i mitt gammla vanliga liv. Allt är som de brukar, allt känns lika förvirrat, allt känns lika.....

Så vad ska jag ha för mig idag då?
- fixa spackel
- köpa vit listfärg
- köpa handtag till A kök.
- kolla farmors boxer
- Äta lunch
- Träna :)
- Sova

Kanske idag eller i morgon ?!
- Lämna Anders bil i Almunge
- Åka förbi farmor och fixa boxern

Sen då. Jo kanske ska ta sig upp ur sängen då kanske :) Stefan och Robbin är kanske redan i lägenheten så jag kanske ska öka på lite. Eller snart iaf ;D



Sitter och kollar på "biggest loser" och får lite ångest. Tur att de är träning i kväll !

Hundens och Kattens dagbok *asg*

Hundens dagbok.
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det bästa som finns!

Kattens dagbok.
Dag 856 av min fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Notera: lägg en på deras säng. Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kisse jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som ‘allergi’. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem med tanke på risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallburen är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta. Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias…


Dagens schema !

Jag dec 200910.00  Vakna.
11.00  Ta mig ur sängen.
11.05  Promenad med hunden.
12.00  Hämta upp Riccard för att luncha sushi *längtar*
13.00  Kolla in Anders lägenhet ?
14.00  Anstälnings intervju.
15.00  Kolla in Anders lägenhet ?
           Åka till farmor
20.00  Förhoppningsvis hemma om inte farmor har låst in mig i hennes hus... ;) Dä börjar lämligen Navy CIS !



Så vart ska jag börja, kanske ta mig ur sängen och klä på mig så kanske jag lyckas ligga före i mitt lilla schema idag... Inte för att jag e strässad eller så. De ska som sagt ganska mycke till för att lyckas med att strässa upp mig ;) Eller? komentar tack! Försöker uppdatera min blogg lite, har fått ganska mycke klagomål så nu skriver jag och ska väl försöka skriva mer. 

Nej nu är de "våra bästa år"  måste kolla in vad som har hänt där. De är väl kaos som vanligt !


RSS 2.0